” Ajatuksemme ovat kaikkein tärkeintä. Meistä tulee sitä, mitä me ajattelemme. ”

– Buddha –

Klaria Group

Klaria Group

Klaria nimen alkuperä on sanoissa, jotka merkitsevät selkeää, kirkasta ja asioiden toteuttamista onnistuneesti.

Klaria on liiketoimminan kehittämiseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Teemme laadulliseen tutkimukseemme perustuvaa asiakaslähtöistä kehittämistä myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstö asioiden osa-alueilla.

Olemme rakentaneet toimivan ja tuloksekkaan toimintamallin auttaaksemme asiakkaiden haasteissa:

1. Toiminnan tavoitteena on yrityksesi myynnin lisääminen ja tuloksen parantaminen.

2. Opettelemme tuntemaan yrityksesi ja asiakkaasi poikkeuksellisen hyvin.

3. Tuttu ja pysyvä yhteyshenkilö takaa sen, että ymmärrämme tilanteesi ja  löydämme nopeammin toimivan ratkaisun.

4. Johdamme projekteja ja toteutuksessa hyödynnämme luotettavaksi testattua asiantuntijaverkostoamme.

Klarian ydintiimi muodostuu kokeneista markkinoinnin, myynnin, yrittäjyyden ja henkilöstöhallinnon ammattilaisista.

Tehtävämme on oppia ymmärtämään liiketoimintaasi niin hyvin, että pystymme sparraamaan sinua ja antamaan ulkopuolista näkemystä.

Teemme elämäsi mahdollisimman helpoksi ottamalla kopin toimeksiannoistasi, suunnittelemalla toteutukset ja johtamalla projekteja.

KlariaN ARVOT

Kumppanuus

Arvostamme kumppanuutta ja sujuvaa yhteistyötä, niin asiakkaiden toimeksiantojen kuin verkostonjäsenten ja kaikkien ihmisten kesken. Kumppanuus on päämäärämme ja tavoitteemme. Tämä ohjaa kaikkea toimintaamme ja kiteyttää muut arvot yhteen sanaan. Kumppanuus.

Arvostus ja Välittäminen

Arvostamme ja kunnioitamme asiakkaitamme, toisiamme ja kaikkia sidosryhmiämme. Se näkyy toiminnassamme nöyränä mutta omanarvontuntevana asiakaspalveluna ja käyttäytymisenä. Haluamme aina asiakkaan parasta ja pyrimme win-win-win-tilanteeseen. Huomioimme aina myös asiakkaasi.

Luotettavuus

Kumppanuutta ei ole ilman luottamusta ja luotettavuutta. Toiminnassamme se näkyy jokaisessa ajatuksessamme ja teossamme. Sen huomaa vahvana sitoutumisena, aikatauluissa pysymisenä ja luottamusta lisäävänä takuujärjestelmänämme.

Rehellisyys ja Avoimuus

Olemme kaikessa toiminnassamme rehellisiä ja avoimia. Asiakas saa juuri haluamallaan tarkkuudella tarjouksensa. Verkoston jäsenet kokevat avoimuuden ja rehellisyyden jo heti alusta lähtien eli ennen Team Klariaan sitoutumista selitämme ja hyväksytämme niin toimintamallin kuin ansaintamallimmekin.

OTA YHTEYTTÄ

Puh. 044 206 4405 / Katri Tulokas
katri.tulokas(at)klaria.fi